Viimeisimmät päivitykset
Sep
18
Webhotellipalvelimien PHP-päivitykset
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 18 September 2017 12:40 PM

Zonerin webhotellipalvelimilla toteutetaan isompi PHP-päivitys, kun 5.6 versiosta päivitetään PHP 7.1 -versioon.

PHP-päivitysten aikataulu

PHP-päivitys suoritetaan palvelimilla seuraavasti.

• www10 – www20: Ma 25.9. klo 00.01 – 07.00
  • www21 – www28: Ti 26.9. klo 00.01 – 07.00
  • www29 – www38: Ke: 27.9. klo 00.01 – 07.00

Päivityksestä aiheutuu noin puolen tunnin katkos per palvelin kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana tulleet sähköpostit säilyvät palvelimilla ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen.

Mahdollisista poikkeuksista aikatauluihin ilmoitetaan tukisivustollamme: tuki.zoner.fi

Lisätietoja päivityksestä: https://www.zoner.fi/php-7-kattava-info-php-paivityksesta/

Tuolta löytyy mm. tietoa, jos on tarve ottaa päivityksen jälkeen vanha PHP-versio käyttöön, jos sivut eivät tue vielä uutta PHP7.1 versiota.

Olemme tästä tiedottaneet webhotelliasiakkaitamme kuun alussa jo sähköpostitsekin ja tulemme vielä muistuttamaan uudestaan ennen päivitystä.

Lue lisää »

Sep
5
www26 ja www27 palvelimien huoltokatko La 23.9.2017
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 05 September 2017 01:48 PM

Katkos koskee vain palvelimia www26 ja www27.

Huoltokatko alkaa lauantai-iltana 23.09.2017 kello 22.00 ja palveluiden pitäisi olla takaisin toiminnassa sunnuntai-aamuna kello 10.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen tukisivustollamme: tuki.zoner.fi

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä asiakkaidemme palvelut siirretään uudemmalle, tehokkaammalle palvelinlaitteelle, joka näkyy positiivisesti myös sivustojen suorituskyvyssä.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä!

Lue lisää »

Aug
25
www28 palvelimen huoltokatko LA 02.09.2017
Lähettänyt Juuso Kataja on 25 August 2017 02:20 PM

Katkos koskee vain www28 palvelinta.

Huoltokatko alkaa lauantai-iltana 02.09.2017 kello 22.00 ja palvelut ovat takaisin toiminnassa sunnuntai-aamuna kello 08.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen tukisivustollamme: tuki.zoner.fi

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä asiakkaidemme palvelut siirretään uudemmalle, tehokkaammalle palvelinlaitteelle, joka näkyy positiivisesti myös sivustojen suorituskyvyssä.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä!

Lue lisää »

Aug
21
Asiakaspalvelun aukioloaika Pe 25.8.2017
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 21 August 2017 12:11 PM

Pe 25.8.2017 Zonerin asiakaspalvelu on normaalisti poiketen avoinna kl 8 - 16

henkilökunnan koulututustilaisuuden takia.

Lue lisää »

Jul
26

27.7. klo 3:12 www28 palvelin on takaisin toiminassa.

26.7. kl 23.29 www27 palvelin on takaisin toiminassa.

26.7. kl 22:00 Levyntarkastuksien jälkeen on huomattu, että tietokantoja on mennyt rikki ja niitä on jouduttu korjaamaan. www26 palvelin saatu toimintakuntoon ja siellä on kaikki palvelut taas toiminnassa, nyt työnalla www27 ja www28 palvelimet. Tiedotamme myös niiden etenemisestä ja valmistumisesta.

26.7. kl 15:45 Palvelimella käynnissä levyntarkastukset. Tarkastuksessa kestää ja näillä näkymin menee myöhään iltaan ennenkuin se on valmis, Tämän jälkeen, jos kaikki on kunnossa, niin saadaan palvelut toimimaan ja jonoon jääneet sähköpostit välitettyä perille.

26.7. kl 13:20 Korjaustoimenpiteitä saatu eteenpäin ja palvelimet käynnistymään, osa palveluista oli jo toiminnassa, mutta palvelut ovat suurimmaksi osaksi vielä alhaalla ja korjaustöitä jatketaan.

26.7. kl 11:20 Levyohjaimen vaihto ei suoraan auttanut, ongelman korjaamista jatketaan.

26.7. kl 9:25 Vikana on nähtävästi viallinen levyohjain. Ohjainta on lähdetty vaihtamaan.

26.7.2017 kl 8:30 www26, www27 ja www28 palvelimilla havaittu ongelma  ja niiden palvelut ovat tällä hetkellä alhaalla.

Tämä tarkoittaa, ettei sivut, eikä sähköpostit toimi tällä hetkellä.

Saapuvat sähköpostit jäävät jonoon, ja ne toimitetaan perille, kun ongelma saadaan korjattua.

Selvitämme tilannetta ja ilmoitamme asian edistymisestä tähän tiedotteeseen.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa ja pyrimme saamaan palvelut mahdollisimman nopeasti takaisin toimintaan.

Lue lisää »