Tiedoston ja kansioiden oikeuksien muuttaminen
Lähettänyt Toni Claren on 22 January 2013 03:52 PM

Tiedostojen oikeuksien muuttaminen:

1. Kirjaudu hallintapaneeliin ja mene File manageriin (ylhäällä löytyy "Files"-ikoni)
  2. Valitse haluamasi tiedosto ja/tai kansio ruksaamalla oikealta löytyvä laatikko
  3. Selaa File Manageria alaspäin ja löydät kohdan "With Selected" - kirjoita tähän haluamasi chmod-numero ja paina "set Permission"
  4. Oikeudet on nyt muutettu

Tiedostojen omistajan muuttaminen:

1. Kirjaudu hallintapaneeliin ja mene File manageriin (ylhäällä löytyy "Files"-ikoni)
  2. "Action"-sarakkeen kohdalla on erilaisia komentoja kuten: Protect | Rename | Copy - jos kyseisen tiedoston omistajaksi on tullut Apache tai joku muu niin tällöin listasta löytyy myös "Reset Ownership". Klikkaamalla tätä komentoa omistusoikeus palautuu taas käyttäjälle