PHP-version valitseminen
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 29 August 2017 03:00 PM

Ohjeessa käsittelemme kuinka PHP-versio on mahdollista valita webhotellin hallintapaneelissa. Mahdollisuus version valitsemiseen tulee syyskuussa 2017, kun webhotelleihimme otetaan käyttöön PHP:n 7.1 versio. Tarkempia tietoja päivityksestä ja sen aikataulusta blogistamme: https://www.zoner.fi/php-7-kattava-info-php-paivityksesta/

Jos sivustolla esiintyy "Internal Server Error 500" virhettä, tarkastaakaa ennen PHP-version vaihtoa löytyykö sivuston .htaccess -tiedostosta php_flag tai php_value rivejä. Jos näitä löytyy, täytyy rivit poistaa tai poistaa ne käytöstä lisäämällä rivin alkuun # -merkki.

1. Kirjautukaa webhotellin hallintapaneeliin ja valitkaa sieltä Domain Setup.

2. Valitkaa domain, jonka PHP-versiota haluatte vaihtaa. Muutos on domain kohtainen.

3. Valitkaa haluamanne PHP-versio First PHP kohdalta olevasta valikosta. Second PHP asetuksella ei ole merkitystä.

4. Valittavissa on PHP:n 7.1 ja 5.6 versiot. Kun haluamanne versio on valittu, voitte tallentaa muutokset klikkaamalla Save. Muutos tulee voimaan noin muutaman minuutin kuluessa.

(6 ääntä)