Tietopankki: Zoner Kotisivukone
Kotisivukoneen käyttöönotto
Lähettänyt Veikko Savolainen on 16 November 2018 09:08 AM

Ennen Kotisivukoneen käyttöönottoa huomioitahan mikäli sinulla on jo olemassa olevat sivut verkkotunnuksen alla kirjoittaa ohjelma index.php ja .htaccess tiedostojen päälle.

1.        Valitse hallintapaneelista Advanced Features alta Zoner Kotisivukone jonka jälkeen se aukeaa uuteen välilehteen.

1.        Valitse haluamasi sivuston pohja, sivupohjaa on myös mahdollista esikatsella viemällä hiiren halutun pohjan päälle ja painamalla esikatselu

1.        Kun olet saanut sivuston valmiiksi, valitse valikosta Julkaise, jolloin sivusto siirtyy automaattisesti webhotelliin.

Kotisivukoneesta löytyy myös lisää sivuston muokkaukseen liittyviä ohjeita, saat ohjeet näkyville painamalla oikeassa alareunassa olevaa vihreätä kysymys merkkiä.