SSL-salauksen käyttöönotto
Lähettänyt Veikko Savolainen on 16 November 2018 09:16 AM

Tässä ohjeessa käymme läpi vaihe vaiheelta, kuinka Kotisivukoneella tehdyn sivuston saa hyödyntämään salattua yhteyttä.

1.        Aluksi tulee hakea SSL-sertifikaatti, jonka saa luotua webhotellin hallintapaneelissa, tämän voit tehdä helposti tämän ohjeen avulla:

https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/89/1/lets-encrypt-sertifikaatin-kayttoonotto

1.        Tämän jälkeen valitaan webhotellista sivut Kotisivukone-kohdasta.

Kotisivukoneessa on rattaan kuva, sieltä valitaan asetukset.

1.        Asetukset-kohdasta löytyy valinta ”julkaise sivu HTTPS-pakolla”. Valitaan tämä ja painetaan Suorita painiketta.

1.        Kun Https-osoite on valittuna painetaan Julkaise-painiketta joka julkaisee muutokset.