SMTP-autentikoinnin asetukset
Lähettänyt Veikko Savolainen on 16 November 2018 09:31 AM
  1.        Luo uusi Zonerin sähköpostilaatikko. Voit myös käyttää vanhaa olemassa olevaa laatikkoa, mutta suosittelemme uuden luontia.

Sähköpostin luonti: https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/19/1/sahkopostilaatikon-lisaaminen-webhotelliin

1.        Seuraavaksi mennään lomakkeen asetuksiin painamalla lomakkeen kohdalta kynän kuvaa ja aukeavasta valikosta asetukset.

1.        Aukeavassa valikossa mennään kohtaan SMTP ja laitetaan valinta ”SMTP aktivoitu”

Kohtiin syötetään seuraavat tiedot ja niiden syöttämisen jälkeen painetaan suorita:

SMTP isäntä: Localhost

SMTRP portti: 587

SMTP käyttäjänimi: Uuden sähköpostin sähköpostiosoite

SMTP salasana: Uuden sähköpostin salasana

1.        Kun Asetukset on laitettu ja muutokset suoritettu painetaan vielä Julkaise painiketta joka julkaisee muutokset