Tietokannan varmuuskopion palauttaminen
Lähettänyt Toni Claren on 31 January 2013 02:18 AM

Tietokannan varmuuskopioiminen shellistä käsin:

mysqldump -u käyttäjä_tunnus_kantaan -p kannan_nimi > levylle_tallennettavan_kannan_nimi.sql

Tietokannan varmuuskopion palauttaminen shellistä käsin:

mysql -f -u käyttäjä_tunnus_kantaan -p kantan_nimi < levyllä_olevan_kannan_nimi.sql

Lisäksi tietokannan viennissä voi käyttää charset latin1, jos on ä,ö ja å ongelmia:

mysqldump -u käyttäjä_tunnus_kantaan --opt --default-character-set=latin1 -p kannan_nimi > levylle_tallennettavan_kannan_nimi.sql

Tietokantojen varmuuskopioinnit ja palautukset onnistuvat Directadmin hallintapaneelista sekä phpmyadminista.

Komennot löytyvat palveluistamme seuraavasti:

/usr/local/mysql/bin/mysqldump
/usr/local/mysql/bin/mysql