Sähköpostitilin määrittäminen OSX (Apple mail)
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 14 February 2013 01:54 PM

HUOM! Tämä ohje on Webhotellin sähköpostille, jos käytössä erillinen Zoner sähköposti, niin sille löytyy oma ohje.

Ohjeessa käytetään IMAP postilaatikon portteja!

Avaa Mail-ohjelma

Mail -> Lisää tili -> "muu Mail-tili"

Määritä Nimi, sähköpostiosoite ja salasana

Kun tietoja ei voida suoraan varmistaa, niin määritetään tarkemmat tiedot:

Määritä tilin tyyppi (POP / IMAP) ja saapuvan/lähtevän postin palvelimet

Valitse Mail:

Tilin luomisen jälkeen mene Mail -> Asetukset

Ja valitse luotu tili aktiiviseksi:

Tilin tiedot ja postilaatikon toiminta välilehtien alta voi määritellä postilaatikon toimintoja ja määrityksiä:

Postilaatikon toimimisen kannalta tärkein on tuo palvelinasetukset välilehti.

Poista täpät kohdista "hallitse yhteysasetuksia automaattisesti"

Sieltä määritetään saapuvalle ja lähtevälle postille oikeat portit: