Sähköpostilaatikon lisääminen webhotelliin
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 11 March 2013 09:41 AM

Kirjaudu DirectAdmin hallintapaneeliin pääkäyttäjän tunnuksilla.

Klikkaa E-Mail management alta "E-mail accounts"

Klikkaa "create mail account"

Kirjoita haluamasi sähköpostiosoitteen alkuosa ja anna salasana (tai voit myös painaa "random", jolloin ohjelma muodostaa salasanan), Anna Email Quota (sähköpostilaatikon kokoraja) 50Mt on oletus, 0 on rajaton (tällöin ainut raja on webhotellin koko tilaraja).

HUOM! Jos sähköpostilaatikko täyttyy, niin se alkaa käyttäytyä omituisesti: mm. sähköpostiviestit eivät tule perille jne!!

(16 ääntä)