Sähköpostilaatikon lisääminen webhotelliin
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 11 March 2013 09:41 AM

Kirjaudu DirectAdmin-hallintapaneeliin pääkäyttäjän tunnuksilla.

Klikkaa E-Mail Managementin alta "E-mail Accounts"

E-Mail Accounts

Klikkaa "Create mail account"

Create mail account

Kirjoita haluamasi sähköpostiosoitteen alkuosa ja anna salasana (tai voit myös painaa "random", jolloin ohjelma muodostaa salasanan), Anna Email Quota (sähköpostilaatikon kokoraja). Oletuksena oleva 0 on rajaton (tällöin ainut raja on webhotellin koko tilaraja).

Username

HUOM! Jos sähköpostilaatikko täyttyy, niin se alkaa käyttäytyä omituisesti: mm. sähköpostiviestit eivät tule perille jne!!

(35 ääntä)