Lumia 920 sähköpostitilin asetukset
Lähettänyt Toni Claren on 22 January 2013 03:15 PM
  • Mene asetukset -> sähköposti + tilit
  • Lisää tili -> muu sähköpostitili (POP / IMAP)

• Määritä sähköpostiosoite ja salasana -> kirjaudu sisään
  • Kun epäonnistuu, niin yritä uudelleen (tämän jälkeen pitäisi tulla myös ”lisäasetukset” vaihtoehto ”kirjaudu sisään” painikkeen viereen

• Valitse Internet-sähköposti
  • Nimeä tili (kuvaava nimi tilille, esim. sähköpostiosoite) ja anna nimi (näkyy lähettäjänä)
  • Saapuvan postin palvelin: mail.zoner.fi
  • Tilityyppi: IMAP4 tai POP (IMAP4 suositus, jolloin jää viestit myös palvelimelle ja on luettavissa muillakin laitteilla/koneilla)
  • Anna käyttäjänimi (=sähköpostiosoite) ja salasana
  • Lähtevän postin palvelin: mail.zoner.fi
  • Täppää ainakin 2 ylintä ruutua (sama lähtevän postin palvelin ja käytä samoja tunnuksia lähettämiseen)
  • Lisäasetuksien alta saa SSL-suojaukset käyttöön (ei välttämättömiä)

Tilin luomisen jälkeen pitäisi näkyä seuraavanalaiset asetukset kun katsoo asetuksia:

(7 ääntä)