Allekirjoituksien luonti Webmailiin
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 17 September 2013 12:42 PM

Allekirjoituksen luonti webmailiin.

Horde Webmail (toimii osoitteessa webmail.zoner.fi): Asetukset -> Posti -> "omat tiedot" (Yleiset otsikon alta)

RoundCube Webmail: Asetukset -> Identiteetit-välilehti -> (valitse identiteetti) -> Allekirjoitus-valilehti

RoundCube toimii www-palvelimella, jollaWebhotelli on esimerkiksi, jos webhotelli palvelimella www22, niin Roundcube kirjautumisosoite on www22.zoner.fi/webmail

Ja jos sivut ovat Zonerin webhotellissa, niin helpoiten pääsee tuolle samalle kirjautumissivulle esim. esimerkkidomain.fi/webmail  (tässä siis asiakkaan verkkotunnus on esimerkkidomain.fi)