Bounce-asetukset
Lähettänyt Toni Claren on 09 October 2013 12:26 PM

Kirjaudu Zoner Uutiskirje -palveluun: http://newsletter.zoner.fi

Valitse "Contact Lists" ja listauksesta valitse haluamasi kontaktilista ja klikkaa oikealta "Edit" niin pääset muokkaamaan listan asetuksia.

"Bounce" asetukset löytyvät ihan alalaidasta.

1. Ruksaa kohta "Yes I want to process...." jotta automaattinen osoitteiden siivous menee päälle.

2. Täytä sähköpostiosoitteen tiedot. Jos olet Zonerin webhotelliasiakas, nämä voisi olla esim. mail.zoner.fi, omaosoite@yritys.fi ja salasana on sähköpostilaatikon oma salasana.

HUOM! Käytä tätä sähköpostiosoitetta VAIN tähän tarkoitukseen, älä käytä tässä mitään yrityksesi myynti -osoitetta tai vastaavaa. Luo vaikka bounce@yritys.fi osoite ja käytä sitä vain tässä tarkoituksessa! Uutiskirje -sovellus käy hakemassa KAIKKI viestit kyseisestä laatikosta itselleen, joten saatat menettää tärkeitä viestejä jos käytät laatikkoa johonkin muuhun...

3. Valitse "POP3 Account".

4. Ruksaa "Autodetect advanced settings (recommended).

5. Voit testata asetuksia vielä. Jos tämä ei mene läpi, tarkista ensin että laittamasi sähköpostiosoite on oikeasti olemassa ja että salasana on kirjoitettu oikein!

6. Tallenna jos testaus meni oikein.