Sähköpostiviestien poistaminen Webmailista
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 21 November 2013 02:39 PM

Sähköpostit varaavat tilaa sähköpostilaatikosta, niin kauan kun ne ovat jossain sähköpostilaatikon kansiossa (myös roskakorissa tms kansiossa)

Näin ollen, jos tuntuu, että kun on tyhjentänyt sähköpostilaatikkoa eikä tilaa vapaudu, niin kannattaa tarkastaa seuraavat asiat:

1) Onko sähköposteja missään kansiossa (3. osapuolen clientit voivat luoda omia "trash/roskakori" kansioita johon viestit menevät ja näin ollen, ne eivät välttämättä poistu oikeasti sähköpostilatikosta ollenkaan.

Mahdollisia kansioita: trash, roskakori, deleted items, spam, junk, roskaposti, poistetut jne

2) Zonerin webmailiin voi muuttaa asetuksista, että esim. roskakori tyhjennetään tietyn väliajoin/ jokaisen istunnon päätteeksi jne.

Tässä on ohjeistusta RoundCube webmailiin tehtävistä asetuksista:

Asetukset -> kansiot alta näkee mitä kansioita ohjelma näyttää, kannattaa tarkastaa että kaikki kansiot ovat "täpättyjä")

Asetukset -> Palvelinasetukset alta voi määrittää viestien automaattisen poistamisen