SMTP Authentication WordPressiin
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 13 December 2013 12:18 PM

Easy WP SMTP -pluginin asennus ja määritys

Vaihe 1.

Luo uusi Zonerin sähköpostilaatikko. Voit myös käyttää vanhaa olemassa olevaa laatikkoa, mutta suosittelemme uuden luontia.

Sähköpostilaatikon luonti:

https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/19/1/sahkopostilaatikon-lisaaminen-webhotelliin

Vaihe 2.

Seuraavaksi on pluginin asennus WordPressiin. Asennuksessa on kaksi vaihtoehtoa.

Vaihtoehto 1. (suosittelemme tätä tapaa)
- Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja valitse "Lisäosat" tai "Plugins"
- Valitse "Lisää uusi"

Wordpress lisäosa

- Kirjoita "Etsi" hakukenttään "Easy WP SMTP" ja paina ENTER -painiketta

Easy WP SMTP

- Valitse ”Easy WP SMTP” ja asenna se WordPressiin painamalla ”Asenna nyt”

WordPress STMP asennus

- Aktivoi lisäosa käyttöön.

WordPress SMTP lisäosan käyttöönotto

Vaihe 3.

Asetusten määritys.

Easy WP SMTP asetuksiin pääset:

Asetukset -> Easy WP SMTP (kuva alapuolella)

Easy WP SMTP asetukset

From: Uuden sähköpostin sähköpostiosoite

From Name: Lähettäjän nimi, esimerkiksi yritys tai toiminimi. (Tai minkä nimen haluaa viestien toimitukseen.)

SMTP Host: Localhost

SMTP Secure: None

SMTP Port: 587

SMTP Authentication: Yes

Username: Uuden sähköpostin sähköpostiosoite

Password: Uuden sähköpostin salasana

WordPress SMTP asetukset

(17 ääntä)