Sähköpostin asennus Mozilla Thunderbird
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 26 February 2014 02:56 PM

1. Valitse: Luo uusi tili -> Sähköposti

2. Valitse "ohita tämä kohta ja käytä olemassa olevaa osoitetta"

3. Määritä haluamasi nimi sähköpostilaatikolle ja laita sähköpostiosoite ja salasana -> jatka

4. Määritä sähköpostin protokolla IMAP tai POP3 (IMAP jättää viestit palvelimelle, suositellellaan tätä käytettäväksi) -> Muokkaa asetuksia

5. Määritä oikeat palvelimet, portit ja suojaus -> Testaa asetuksia uudelleen -> testin jälkeen "Valmis"