Lomavastaajan luonti (pääkäyttäjä)
Lähettänyt Juha Ahola on 21 May 2014 02:08 PM

Käyttäjät voivat itse luoda lomavastaajan: https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/53/1/lomavastaajan-luonti-kayttajille

Kirjaudu DirectAdmin hallintapaneeliin pääkäyttäjän tunnuksilla. Tämän jälkeen valitse "E-mail Management" kohdan alta "Vacation Messages"

Kirjautuminen

Seuraavalla sivulla näet jo mahdollisesti olemassa olevat lomavastaajat. Uuden pääset luomaan yläreunasta löytyvän "Set Vacation Message" kohdan alta

Vacation account: Valitse tähän tili, jolle lomavastaaja luodaan

Vacation message: Vapaavalintainen teksi.

Vacation Start: Loman alkamispäivä

Vacation End: Loman päättymispäivä.

Kun olette laittaneet haluamanne asetukset painakaa "create". Lomavastaaja poistuu automaattisesti loman päätyttyä.