Lomavastaajan luonti Zoner Sähköpostiin.
Lähettänyt Juha Ahola on 17 July 2014 10:35 AM

Huom! Tämä pätee vain asiakkaisiin, joilla on Zoner Sähköpostipalvelu. Webhotelliasiakkaille ohjeet löytyvät täältä

Zoner Sähköpostipalvelussa käyttäjä voi luoda itse lomavastaajan. Tämä onnistuu kun kirjaudutte webmailiin. Ja valitsette Asetukset -> Lomavastaaja:

Kun olette asettaneet halutun paluuviestin, painakaa "Save". Tämän jälkeen menee noin 10 minuuttia että lomavastaaja astuu voimaan. Muistattehan poistaa lomavastaajan kun palaatte lomalta.

lomavastaaja