Zoner Sähköposti asetukset
Lähettänyt Juha Ahola on 04 September 2014 06:20 PM

Huom! Nämä ohjeet koskevat ainoastaan Zoner Sähköposti -palvelua. Jos olet meidän Webhotelli asiakas löytyvät ohjeet täältä.

Sähköpostin asetukset

Saapuvan postin palvelin: posti.zoner.fi
Lähtevän postin palvelin: posti.zoner.fi
ProtokollaIMAP
SSL-suojausKyllä
Palvelin edellyttää kirjautumistaKyllä
Käyttäjätunnusmatti.meikalainen@yritys.fi

Portit

Käyttötapa IMAP4
saapuva posti SSL 993
lähtevä posti SSL 465

Jos Ainoastaan sähköpostiliikenne ohjataan Zonerille (Domainin ylläpito muualla), niin domainin ylläpitopalveluun pitää määrittää Zonerin sähköpostipalvelun MX-tietueet:

mx1.zoner.fi

mx2.zoner.fi

Webmail

Webmailin avulla voit lukea ja lähettää sähköposteja käyttäen Internet-selainta. Voit ottaa yhteyden webmailiin millä tahansa nykyisellä webselaimella (Firefox, IE, Safari, Opera). Webmailia pystyy käyttämään myös älypuhelimilla tai tableteilla. Kirjautuminen palveluun tapahtuu käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja omalla salasanalla. Webmail ohjelmistona käytämme Roundcube-sovellusta.

Webmail löytyy osoitteesta: https://posti.zoner.fi

(12 ääntä)