Webhotellipakettien luominen ja muokkaaminen
Lähettänyt Juuso Kataja on 11 September 2014 11:26 AM

1. Kirjaudu Jälleenmyyjä -tunnuksillasi hallintapaneeliin. Voit luoda uuden paketin joko osiosta: Add Package tai Manage User Packages, josta myös muokataan olemassa olevia pakettitasoja.

2. Määritä paketille haluamasi raja-arvot, jotka pätevät kaikkiin kyseistä pakettia käyttäviin webhotelleihisi.

Jokaisella Jälleenmyyjä -tasolla, ovat omat maksimiresurssinsa, joita sinulla on yhteensä käytettävissä webhotelleiden luontia varten. Voit tarkistaa rajat sivuiltamme:
http://www.zoner.fi/webhotelli-jalleenmyyjat/

Voit lopuksi nimetä paketin haluamallasi tavalla.

3. Pääset muokkaamaan nykyisiä pakettejasi valitsemalla hallintapaneelin koti -näkymältä kohdan Manage User Packages (katso ylin kuva).

Voit tältä näkymältä myös luoda uuden paketin valitsemalla Add Package tai muokata jo olemassa olevaa pakettia, klikkaamalla vanhan paketin nimeä

Huomioithan, että muutokset paketteihin, vaikuttavat myös jo samalla paketilla luotuihin webhotelleihin.