Yksittäisen webhotellin ominaisuuksien muokkaus
Lähettänyt Juuso Kataja on 11 September 2014 03:08 PM

Voit muokata yksittäisen, jo luodun, webhotellin ominaisuuksia seuraavan ohjeen avulla. Voit myös päivittää asiakkaan webhotellipaketin toiseen luomaasi pakettiin kätevästi suoraan asiakaswebhotellin tiedoista.

Muokataksesi yksittäistä webhotellia, kirjaudu sisään Jälleenmyyjä -tunnuksillasi hallintapaneeliin ja
a) Etsi asiakkaan webhotellia nimen perusteella
b) Valitse asiakas kaikkien luomiesi käyttäjien listasta

Valitse haluamasi asiakas listalta, klikkaamalla asiakkaan käyttäjätunnuksen nimeä

Seuraavaksi eteesi aukeaa näkymä, jolta näet jo asiakkaan käyttämän paketin sekä ominaisuuksien käytön ja rajat. Voit tältä näkymältä jo suorittaa erilaisia toimintoja, kuten poistaa käyttäjän (delete) tai sulkea hänen tilinsä väliaikaisesti (suspend).

Pääset yksityiskohtaisemmin muokkaamaan yksittäisen käyttäjän resursseja klikkaamalla Modify user - käyttäjänimi -painiketta.

Eteesi aukeaa näkymä, jolta voit yksityiskohtaisesti vaihtaa käyttäjän resursseja. Voit vaihtaa webhotellin myös helposti paketista toiseen kohdasta: Set package to

Voit lisätä esimerkiksi levytilaa vaihtamalla levytilan arvon suuremmaksi tai pienemmäksi, kuin alkuperäinen arvo ja tallentamalla SAVE -painikkeesta.

Huomioithan, että mikäli muutat yksittäisiä resursseja, kuten levytilan määrää, vaihtuu webhotellin paketti CUSTOM -tilaan, jolloin mahdolliset muutokset ylemmällä tasolla webhotellipakettiin eivät vaikuta kyseisen asiakkaan webhotelliin. Tämän voi peruuttaa asettamalla webhotellin takaisin alkuperäiseen pakettiin Set Package to: osiosta.