Uuden webhotellin luominen
Lähettänyt Juuso Kataja on 11 September 2014 03:35 PM

Saat luotua uuden webhotellin asiakkaallesi kirjautumalla ensin Jälleenmyyjä -tunnuksillasi hallintapaneeliin sekä menemällä osioon: Account management -> Add new user

Tämän jälkeen aukeavalta sivulta, voit määrittää käyttäjän tiedot, luoda webhotellin ja lähettää käyttäjätunnukset suoraan asiakkaalle.
(kts. myös ohje käyttäjälle lähtevän viestin muokkaamiseen: https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/43/15/asiakkaan-tervetuloa--tunnukset--viestin-muokkaaminen)

Username Syötä haluttu käyttäjätunnus asiakkaalle. Käyttäjätunnuksen tulee olla 3-10 merkkiä, ja sen tulee alkaa aakkosella
E-mail Syötä asiakkaan sähköpostiosoite. Tunnukset / tervetuloviesti lähetetään suoraan asiakkaalle ja asiakas voi käyttää sähköpostiosoitetta salasanan palauttamiseen.
Enter Password Syötä salasana, vähintään 5 merkkiä. Voit myös luoda satunnaisen salasanan Random -painikkeella.
Re-Enter Password Syötä salasana uudestaan
Domain Syötä webhotellin pääverkkotunnus. Lisäämäsi verkkotunnus lisätään samalla Zonerin nimipalvelimille sekä roskapostinsuodatukseen. Tässä saattaa kestää n. 10-15minuuttia. Mikäli asiakkaan verkkotunnus on jo entuudestaan Zonerin nimipalvelimilla, ota yhteys asiakaspalveluumme, niin osaamme ohjata verkkotunnuksen oikealle palvelimelle. Jos verkkotunnus sisältää skandeja tai muita erikoismerkkejä, se täytyy kirjoittaa IDN-muodossa. Muuntamiseen löytyy verkosta työkaluja IDN converter -nimellä.
Use User Package Valitse haluamasi, etukäteen luomasi, paketti webhotellille. (katso ohje pakettien luomiseen: https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/42/15/webhotellipakettien-luominen-ja-muokkaaminen)
IP Vakiona aina palvelimen IP-osoite. Mahdollisuus tilata ylimääräinen IP-osoite esimerkiksi SSL-salausta varten (kysy lisää myynnistämme).
Send Email Notification Valitse, lähetetäänkö asiakkaalle tervetulo / tunnukset -viesti webhotellin luonnin yhteydessä.
Customize Määritä vielä paketista poikkeavat arvot kyseiselle webhotellille.
Submit Luo webhotelli käyttäen valitsemasi paketin oletusarvoja.