Asiakkaan webhotelliin kirjautuminen Jälleenmyyjä -tunnuksen avulla
Lähettänyt Juuso Kataja on 11 September 2014 04:38 PM

Voit kirjautua Jälleenmyyjä -pakettisi kautta luotuihin webhotelleihin Jälleenmyyjä -tunnuksillasi ja operoida webhotellia asiakkan tavoin/puolesta, ilman tietoa varsinaisen webhotellin tunnuksista.

Kirjaudu alkuun sisään Jälleenmyyjä -tunnuksellasi hallintapaneeliin ja etsi asiakkaan webhotelli, joko hakutoiminnolla (search) tai etsimällä asiakkaan käyttäjätunnus kaikkien käyttäjien listauksesta (List Users).

Klikkaa aukeavalta näkymältä asiakkaan käyttäjätunnusta.

Saat eteesi yleisinformaation valitusta webhotellista. Pääset kirjautumaan sisälle webhotelliin valitsemalla Login as -käyttäjänimi-.

Nyt voit käyttää webhotellia, kuten webhotellin varsinainen käyttäjäkin. Tarvittaessa löydät ohjeita webhotellin asiakaskäyttöön tukisivustoltamme osiosta: Zoner Webhotellit:
https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/List/Index/1/zoner-webhotellit