Jälleenmyyjä -tilin statistiikka ja resurssien seuranta
Lähettänyt Juuso Kataja on 11 September 2014 05:55 PM

Voit helposti seurata statistiikkaa sekä resurssien käyttöastetta omalta Jälleenmyyjä -tililtäsi. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjä -tunnuksillasi hallintapaneeliin ja mene osioon: Reseller Tools -> Reseller statistics

Aukeavalta näkymältä näet selkeästi, paljonko käytössäsi on resursseja, paljonko niistä on jo otettu käyttöön sekä todellisen käytön. Näet tärkeimmät tiedot resursseistasi myös hallintapaneelin oikeasta sivupalkista.

Setting Yksittäiset resurssit ja ominaisuudet ovat listattuna tämän alla
Current Usage Paljonko webhotellisi todellisesti käyttävät resursseja
Allocated Paljonko jo luomillesi webhotelleille on varattu resursseja
Maximum Usage Paljonko voit maksimissaan jakaa resursseja webhotelleiden kesken

Voit seurata todellisten resurssien käytön kehittymistä sivun alalaidan Reseller History -painikkeesta. Show All Users, vie sinut listaukseen kaikista käyttäjistäsi. Pääset tarkastelemaan yksittäisen käyttäjän tietoja ja statistiikkaa tämän omalta näkymältä.

Voit myös tarvittaessa päivittää Jälleenmyyjä -palvelusi tasoa isompaan. Ota yhteys asiakaspalveluumme. Tasot ja hinnastot löytyvät kotisivuiltamme:
http://www.zoner.fi/webhotelli-jalleenmyyjat/