Webhotelli suljettu (Suspended) -näkymän muuttaminen
Lähettänyt Juuso Kataja on 12 September 2014 01:28 PM

Mikäli asiakkaan webhotelli suljetaan, näytetään hänelle oletuksena yksinkertaista Suspended näkymää

Voit luoda oman, halutun kaltaisen näkymän webhotellikäyttäjille, muokkaamalla Suspended -tilan tiedostoja.

Pääset käsiksi tiedostoihin, joko

a) FTP-yhteydellä:

Host wwwXX.zoner.fi, jossa XX on palvelimen numero
User Jälleenmyyjä -käyttäjätunnuksesi
Password Jälleenmyyjä -salasanasi

Oikea osoiterakenne tiedostoille on domains -> suspended , jonka alta löydät oletuksena käytettävän index.html tiedoston.

b) Hallintapaneelin kautta,
kirjautumalla sisään Jälleenmyyjä -tunnuksillasi ja valitsemalla osion Files

Oikea tiedostopolku on jälleen Domains -> Suspended, jonka alta index.html tiedosto löytyy.

Voit myös halutessasi muokata kyseistä tiedostoa suoraan webhotellin tiedostonhallinnasta, tiedoston riviltä löytyvältä Edit -painikkeelta