Webhotellin oletustiedostojen muokkaaminen
Lähettänyt Juuso Kataja on 12 September 2014 02:40 PM

Aina kun palvelusta luodaan uusi webhotelli tai uusi verkkotunnus, populoidaan sen hakemisto automaattisesti oletussisällöllä. Oletuksena asiakkaan verkkotunnuksen alla näkyisi seuraava info-näkymä

Oletustiedostoja voi muokata halutun kaltaisiksi, kirjautumalla joko

a) FTP-yhteydellä:

Host wwwXX.zoner.fi, jossa XX on palvelimen numero
User Jälleenmyyjä -käyttäjätunnuksesi
Password Jälleenmyyjä -salasanasi

Oikea osoiterakenne tiedostoille on domains -> default , jonka alta löydät oletuksena käytetyt tiedostot

b) Hallintapaneelin kautta
kirjautumalla sisään Jälleenmyyjä -tunnuksillasi ja valitsemalla osion Files

Tiedostot löytyvät domains -> default -kansiosta.

Voit muokata tiedostoja myös suoraan tiedostoselaimen kautta Edit -painikkeella.