Lisäverkkotunnuksen liittäminen asiakkaan webhotelliin
Lähettänyt Juuso Kataja on 12 September 2014 03:16 PM

Voit liittää, tai asiakkaasi voi liittää, useita verkkotunnuksia webhotelliin asiakkaan hallintanäkymän kautta.

Katso ohje, kuinka voit kirjautua asiakkaan webhotelliin omilla Jälleenmyyjä -tunnuksillasi:
https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/46/15/asiakkaan-webhotelliin-kirjautuminen-jalleenmyyja--tunnuksen-avulla

Varmista aluksi, että asiakkaan webhotellissa on varattu tila useammalle verkkotunnukselle. Esimerkiksi oheisen tapauksen osalta, asiakkaalla on käytössään jo yksi verkkotunnus ja maksimiarvoksi määritetty yksi verkkotunnus, jolloin uuden verkkotunnuksen lisääminen ei ole mahdollista ennen asiakkaan webhotellin resurssien kasvattamista.

Katso ohje, asiakkaan webhotellin ominaisuuksien muuttamisesta:
https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/44/15/yksittaisen-webhotellin-ominaisuuksien-muokkaus

Kun olet kirjautunut sisään asiakkaan webhotelliin, valitse osio: Your account -> Domain Setup

Aukeavalta näkymältä, näet kaikki kyseiseen webhotelliin liitetyt verkkotunnukset, ja voit lisätä uuden verkkotunnuksen kohdasta: Add Another Domain

Kirjoita seuraavaksi verkkotunnuksen nimi, ilman www etuliittettä

Voit myös määrittää uudelle verkkotunnukselle oman rajan siirtokaistaan sekä levytilaan, tai asettaa verkkotunnus käyttämään samoja resursseja kuin webhotellin pääverkkotunnus Same as Main Account -rastituksella.

Secure SSL:n käyttöönotto vaatii erillisen SSL-sertifikaatin sekä oman julkisen IP-osoitteen verkkotunnukselle. Ota tarvittaessa aiheesta yhteys Zonerin myyntiin.

Luo uusi verkkotunnus Create -painikkeesta.

Kaikki lisätyt verkkotunnukset päivittyvät (n. 10-15min) automaattisesti Zonerin nimipalvelimille sekä roskapostinsuodatukseen. Mikäli kyseinen verkkotunnus on jo liitettynä Zonerin palveluihin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin osaamme ohjata verkkotunnuksen oikealle palvelimelle.

Varsinaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin voit joko tehdä itse, tai tilata asiakaspalvelustamme / sivustoltamme hintaan 24€ alv. 0% /vuosi.
http://www.zoner.fi/verkkotunnus/