Sähköpostin asennus Android-laitteisiin
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 07 October 2014 10:59 AM

Tämä ohje koskee webhotellien sähköpostin määrittämistä Android-laitteisiin.

1.  Etsitään sovelluksista "Sähköposti"-sovellus.

2. Valitaan "Asetukset".

3. Valitaan "Lisää tili".

4. Valitaan "Muu".

5. Täytetään sähköpostiosoite ja salasana.

Valitaan "Manuaaliset asetukset".

6. Valitaan IMAP4.

--> Seuraava

7. Täytetään saapuvan postin palvelimen tiedot.

(Asetuksien otsikot saattavat vaihdella eri puhelimissa. Sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, käyttäjän nimi tai yms. ovat aina koko sähköpostiosoite)

IMAP4-palvelin: mail.zoner.fi

Suojaustyyppi: SSL tai SSL/TLS

Porttinumero: 993

Käyttäjätunnus: Koko sähköpostiosoite.

Salasana: Sähköpostilaatikon salasana.

--> Seuraava

8. Täytetään lähtevien viestien palvelimen tiedot.

(Asetuksien otsikot saattavat vaihdella eri puhelimissa. Sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, käyttäjän nimi tai yms. ovat aina koko sähköpostiosoite)

SMTP-palvelin: mail.zoner.fi

Suojaustyyppi: SSL tai SSL/TLS

Porttinumero: 465

Vaadi sisäänkirjausta: Kyllä

Käyttäjätunnus: Koko sähköpostiosoite.

Salasana: Sähköpostilaatikon salasana.

--> Seuraava

9. Määritetään tilin nimi ja nimesi.

Nimesi näkyy sähköposti viestin vastaanottajalle.

--> Valmis