Sähköpostilaatikon salasanan vaihtaminen (pääkäyttäjä)
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 20 January 2015 01:43 PM

Tämä ohje on tarkoitettu sähköpostilaatikon salasanan vaihtamiseksi, jos se on unohtunut.

Vaihtamiseen tarvitaan Webhotellin pääkäyttäjän tunnukset.

1) Kirjaudu Webhotellin DirectAdmin paneeliin pääkäyttäjän tunnuksilla

2) Mene E-mail Managementin alta "E-Mail accounts"

3) Valitse oikea sähköpostilaatikko ja paina sen rivin kohdalta "change"

4) Kirjoita uusi haluamasi salasana kahteen kertaan (tai paina "random", jolloin palvelin generoi vahvan salasanan sähköpostilaatikolle)

HYVÄKSY muutokset painamalla "modify"