Sähköpostilaatikon koon muuttaminen
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 20 January 2015 01:50 PM

Tämä ohje on tarkoitettu sähköpostilaatikon koon muuttamiseksi, jos halutaan muuttaa sähköpostilaatikon kokoa.

Vaihtamiseen tarvitaan Webhotellin pääkäyttäjän tunnukset.

1) Kirjaudu Webhotellin DirectAdmin paneeliin pääkäyttäjän tunnuksilla

2) Mene E-mail Managementin alta "E-Mail accounts"

3) Valitse oikea sähköpostilaatikko ja paina sen rivin kohdalta "change"

4) Email quota kohtaan laita uusi koko sähköpostilaatikolle (esim. 500Mt  = 500)

Jos et halua määrittää kokoa, niin määrittämällä 0 (nolla) kooksi, niin tällöin koko webhotellin tila on ainoana rajana sähköpostilaatikolle.

Tämä voi aiheuttaa ongelmia muiden sähköposteissa tai websivuissa, jos yksi sähköpostilaatikko voi täyttää koko webhotellin tilan, joten kannattaa miettiä onko rajan poistaminen järkevää.

Sähköpostilaatikon oletus kokorajaksi palvelin tarjoaa 200Mt.

HYVÄKSY muutokset painamalla "modify"