Sähköpostilaatikon salasanan vaihtaminen (käyttäjät)
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 20 January 2015 02:05 PM

Tämä ohje on Webhotellien sähköpostin käyttäjille jotka haluavat vaihtaa salasanansa.

Salansanan vaihtoon tarvitaan tietoon oman sähköpostilaatikon käyttäjätunnus ja salasana

(Tästä palvelusta EI voi pyytää uutta salasanaa, jos vanha salasana on unohtunut, tällöin pitää ottaa yhteys kyseisen Webhotellin pääkäyttäjään, joka voi salasanan vaihtaa)

Salasanan voi vaihtaa samasta paikasta kuin määrittää lomavastaajan, eli:

Käyttäjä itse omilla tunnuksilla osoitteesta: https://lomavastaaja.zoner.fi/