Sähköpostilaatikon salasanan vaihtaminen
Lähettänyt Toni Claren on 22 January 2013 03:46 PM

Sähköpostilaatikon käyttäjä voi vaihtaa oman osoitteensa salasanaa seuraavasti: (tämä EI vaadi käyttäjätunnuksia itse hallintapaneeliin)

https://www.omadomain.fi:2222/CMD_CHANGE_EMAIL_PASSWORD

(HUOM!, jos www-liikenne on ohjattu pois Zonerin webhotellista, niin tällöin pitää käyttää alempaa linkkiä.

omadomain.fi tilalle laitetaan oma verkkotunnus, joka on kyseisessä webhotellissa esim. https://www.tahanomaverkkotunnus.fi/com/net/org:2222/CMD_CHANGE_EMAIL_PASSWORD

tai

https://wwwpalvelin.zoner.fi:2222/CMD_CHANGE_EMAIL_PASSWORD

wwwpalvelin.zoner.fi tilalle tulee se webhotellipalvelin, johon teille on luotu webhotelli, esim www20:lle:

https://www20.zoner.fi:2222/CMD_CHANGE_EMAIL_PASSWORD

(5 ääntä)