Jälleenmyyjä -paketin käyttöönotto
Lähettänyt Juuso Kataja on 23 March 2015 09:46 AM

Tärkeää! Aloita Jälleenmyyjä -paketin käyttäminen seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Määritä palveluun haluamasi kaltaiset webhotellipaketit:
https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/42/15/webhotellipakettien-luominen-ja-muokkaaminen

2. Luo webhotelli loppuasiakkaalle:
https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/45/15/uuden-webhotellin-luominen

Jälleenmyyjä -palvelun viestin ja näkymien personointi

Voit muokata palvelusta useita näkymiä ja viestejä halutun kaltaisiksi seuraavilla ohjeilla:

Asiakkaan tunnusviestin muokkaus
https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/43/15/asiakkaan-tervetuloa--tunnukset--viestin-muokkaaminen

Webhotellin oletus index -näkymän muokkaus
https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/50/15/webhotellin-oletustiedostojen-muokkaaminen

Webhotelli suljettu -näkymän muokkaus
https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/49/15/webhotelli-suljettu-suspended--nakyman-muuttaminen