Zoner Sähköpostin asennus Mozilla Thunderbird
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 27 March 2015 09:18 AM

Huom! Nämä ohjeet koskevat ainoastaan Zoner Sähköposti -palvelua. Jos olet meidän Webhotelli asiakas löytyvät ohjeet täältä.

1. Valitse: Luo uusi tili -> Sähköposti

2. Valitse "ohita tämä kohta ja käytä olemassa olevaa osoitetta"

3. Määritä haluamasi nimi sähköpostilaatikolle ja laita sähköpostiosoite ja salasana -> jatka

4. Määritä sähköpostin protokolla IMAP tai POP3 (IMAP jättää viestit palvelimelle, suositellellaan tätä käytettäväksi) -> Muokkaa asetuksia

5. Määritä oikeat palvelimet, portit ja suojaus -> Testaa asetuksia uudelleen -> testin jälkeen "Valmis"