Zoner Sähköpostitilin salasanan vaihto
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 13 April 2015 02:42 PM

Huom! Nämä ohjeet koskevat ainoastaan Zoner Sähköposti -palvelua.

Jos sähköpostilaatikon salasana on päässyt unohtumaan pystytään salasana muuttamaan Oma Zoner palvelusta.

1. Mene osoitteeseen oma.zoner.fi ja kirjaudu sisään Oma Zoner tunnuksillasi.

2. Valitse ylävalikosta sähköposti.

3. Valitse sähköpostilaatikko jonka salasana halutaan muuttaa.

4. Painetaan salasana rivillä olevaa "Muuta" nappia. Aukeaa sivu, josta salasanan voi vaihtaa.