Zoner Sähköposti viestin välittäminen toiseen osoitteeseen
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 15 April 2015 09:50 AM

Huom! Nämä ohjeet koskevat ainoastaan Zoner Sähköposti -palvelua.

1. Mene osoitteeseen oma.zoner.fi ja kirjaudu sisään Oma Zoner tunnuksillasi.

2. Valitse ylävalikosta sähköposti.

3. Valitse sähköpostilaatikko, johon halutaan tehdä muutoksia.

4. Painetaan välitysosoite rivillä olevaa "Muokkaa" nappia.

5. Kirjoitetaan kenttään osoite, johon viestit halutaan välittää ja painetaan "Tallenna". Välitysosoitteeseen tulee vahvistusviesti, jossa oleva linkki pitää avata aktivoidakseen postin välityksen.