SMTP Authentication Support Drupaliin
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 30 April 2015 11:54 AM

SMTP Authentication Support -moduulin asennus ja määritys Drupalissa

1. Luo uusi sähköpostilaatikko webhotellin hallintapaneelista tai voitte käyttää jo olemassa olevaa postilaatikkoa.

Ohjeet sähköpostilaatikon luomiseen löytyy täältä.

2. Lataa SMTP Authentication Support -moduuli täältä.

Suosittelemme lataamaan Recommended release version.

Ei ole väliä lataatteko zip vai tar.gz pakatun tiedoston.

3. Mene Drupal sivullesi ja kirjaudu sisään.

Valitse yläpalkista "Moduulit".

Valitse "Update manager" ja paina "Tallenna asetukset" nappia.

4. Valitse "Asenna uusi moduuli".

5. Klikkaa "Valitse tiedosto" ja etsi tietokoneella oleva pakattu SMTP moduulin tar.gz tai zip tiedosto.

Klikkaa "Asenna"

6. Asennuksen onnistumisesta tulee kuvan mukainen ilmoitus.

Klikkaa "Enable newly added modules"

7. Etsi "SMTP Authentication Support", valitse se ja paina "Tallenna asetukset".

8. Valitse SMTP Authentication Support :n oikeassa laidassa oleva "Määrittele".

9. Täytä seuraavat tiedot:

Trun this module on or off: On

SMTP server: Localhost

STMP backup server: Ei tarvita

SMTP port: 587

Use encrypted protocol: Ei

Käyttäjätunnus: Luomasi uuden sähköpostin sähköpostiosoite

Salasana: Luomasi uuden sähköpostin salasana

E-mail from address: Luomasi uuden sähköpostin sähköpostiosoite

E-mail from name: Lähettäjän nimi, esimerkiksi yritys tai toiminimi. (Tai minkä nimen haluaa viestien toimitukseen.)

E-mail address to send a test e-mail to: Sähköpostiosoite johon haluat lähettää testi viestin

Kun tarvittavat tiedot on täytetty painetaan "Tallenna asetukset".