SMTP Authentication Joomlaan
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 05 May 2015 11:41 AM

SMTP Authentication määritys Joomlassa

1. Luo uusi sähköpostilaatikko webhotellin hallintapaneelista tai voitte käyttää jo olemassa olevaa postilaatikkoa.

Ohjeet sähköpostilaatikon luomiseen löytyy täältä.

2. Kirjaudu Joomla sivuillenne ja mene ohjauspaneeliin.

Valitse sivun vasemmassa reunasta "Sivuston asetukset".

3. Valitse "Palvelin".

4. Valitse lähetystapa: "SMTP".

5. Täytä seuraavat tiedot:

Lähettäjän sähköpostiosoite: Luomasi uuden sähköpostin sähköpostiosoite

Lähettäjä: Lähettäjän nimi, esimerkiksi yritys tai toiminimi. (Tai minkä nimen haluaa viestien toimitukseen.)

SMTP-Autentikointi: Kyllä

SMTP-tietoturva: Ei arvoa.

SMTP-portti: 587

SMTP-käyttäjänimi: Luomasi uuden sähköpostin sähköpostiosoite

STMP-salasana: Luomasi uuden sähköpostin salasana

SMTP-palvelin: localhost

Kun tarvittavat tiedot on täytetty painetaan "Tallenna asetukset".