Wordpress esiasennus
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 23 February 2016 12:04 PM

Wordpressin esiasennus on lisäpalvelu, jonka saatte tilattua webhotellin yhteydessä.

Kun olette kirjautuneet webhotellin hallintapaneeliin, löydätte sivun alaosasta teille valmiiksi asennetun wordpressin.

Sitä klikkaamalla päästään asennuksen hallintaan.

Ensimmäisenä näette linkit etusivulle ja wordpressin hallinta sivulle.

Jos käytätte wp-admin linkkiä, ette tarvitse wordpressin tunnuksia.

(Linkit toimivat vasta verkkotunnuksen aktivoiduttua, jossa menee noin 24h)

Alempaa löytyy asetuksia sivuihin liittyen.

Voitte esimerkiksi vaihtaa sivun otsikon, kuvauksen ja wordpressin hallintatunnukset.