Sähköpostin asennus Outlook 2016
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 21 March 2016 12:38 PM

Tämä ohje on Webhotellin sähköpostin tilin lisäämiseen Outlook 2016 -ohjelmaan.

Jos olet Zoner Sähköposti -asiakas, ohjeet löytyvät täältä.

1. Valitkaa ylhäältä Tiedosto.

2. Valitkaa Lisää tili.

3. Valitkaa "Määritä manuaalisesti tai lisää palvelintyyppejä" ja painakaa seuraava.

4. Valitkaa "POP tai IMAP" ja painakaa seuraava.

5. Täytäkää sähköpostin tiedot.

Tämän jälkeen painakaa Lisää asetuksia...

6. Lähtevän postin palvelin välilehdeltä laitetaan täppä kohtaan "Lähtevän postin palvelin (SMTP) edellyttää käyttöoikeuden tarkistusta".

7. Lisäasetukset välilehdeltä valitaan "Käytä salattua yhteyttä" kenttiin SSL ja vaihdetaan lähtevän postin palvelimen portiksi 465.

8. Kun muutokset on tehty painetaan OK ja Seuraava, jolloin Outlook aloittaa sähköpostin testaamisen.