Let's Encrypt sertifikaatin käyttöönotto
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 09 May 2016 11:24 AM

Let's Encrypt salaus on saatavilla seuraaviin webhotelli paketteihin veloituksetta: Zoner Microwebhotelli, Zoner Webhotelli ja Zoner Yrityswebhotelli.

1. Kirjaudu sisään hallintapaneeliin ja valitse "Domain Setup".

2. Valitkaa verkkotunnus, johon salaus halutaan aktivoida.

3. Otetaan "Secure SSL" käyttöön ja klikataan save.

(Jos tätä vaihtoehtoa ei teiltä löydy, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme)

4. Valitaan halutaanko SSL-salattu yhteys ohjata omaan private_html kansioon vai ohjataanko se public_html kansioon.

Esimerkkiksi ensimmäisessä vaihtoehdossa https://omadomain.fi ohjataan private_html kansioon ja http://omadomain.fi ohjataan public_html kansioon.

Toisessa vaihtoedossa https://omadomain.fi ja http://omadomain.fi ohjataan kummatkin samaan public_html kansioon.

Valinnan tehtyänne painakaa save.

Jos käytettäväksi valitaan, että kumatkin yhteydet ohjataan public_html kansioon, aukeaa alla oleva ponnahdusikkuna, joka varmistaa haluatteko poistaa private_html kansion ja sen sisällön.

OK painammalla hyväksytte että kansio poistetaan.

5. Mennään takaisin hallintapaneelin etusivulle ja valitaan "SSL Certifacetes".

6. Valitaan "Free & automatic certificate from Let's Encrypt" ja oma sähköpostiosoite.

Listasta voitte myös valita alidomainit, joille halautte hakea sertifikaatin.

Klikataan save, jonka jälkeen teille luodaan sertifikaatti.

7. Lopuksi saatte vahvistuksen onnistuneesta sertifikaatin luonnista.

(34 ääntä)