SSL tuen aktivointi JM-webhotellissa
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 12 May 2016 03:53 PM

SSL tuen kytkeminen JM palvelun kautta luotuihin webhotelleihin onnistuu kahdella tavalla. Joko muokkaamalla webhotellipaketin ominaisuuksia, jolloin muutos tulee kaikille kyseisen paketin asiakkaille tai webhotellikohtaisesti.

A) SSL tuen kytkeminen webhotellipakettiin

1. Luodaan uusi paketti tai muokataan olemassa olevaa.

2. SSL tuen saa päälle valitsemalla SSL access. Tallennetaan paketti painamalla save.

Nyt tämän paketin webhotelleille on kytketty SSL tuki päälle.

Huom. Jos alkuperäisen webhotellin luonnin jälkeen jonkin yksittäisen webhotellin levytilaa, domainien maksimimäärää tai yms. on muutettu, webhotellin paketti on muotoa CUSTOM (mukautettu).

Tällöin pakettiin tehdyt muutokset, jolla webhotelli on luotu, eivät päivity kyseiselle webhotellille.

B) Kytketään yksittäiselle webhotellille SSL tuki päälle.

1. Valitaan lista käyttäjistä tai käytetään hakua.

2. Valitaan webhotelli, johon SSL tuki halutaan kytkeä päälle.

3. Valitaan modify user.

4. Valitaan SSL access ja painetaan save.

Itse Let's Encrypt SSL sertifikaatin saa otettua käyttöön kirjautumalla asiakkaan webhotelliin ja seuraamalla seuraavaa ohjetta:
https://tuki.zoner.fi/index.php?/Knowledgebase/Article/View/89/1/lets-encrypt-sertifikaatin-kayttoonotto