Webhotellin sähköpostilaatikon salasanan vaihtaminen webmailista
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 16 June 2016 10:27 AM

Tämä ohje on Webhotellin sähköpostin käyttäjille.

Käyttäjät voivat itse vaihtaa oman sähköpostilaatikon salasanan roundcube webmailin kautta.

Tämä ohje edellyttää, että käyttäjä muistaa oman nykyisen salasanansa.

Roundcuben webmailiin voi kirjautua yleensä omalla kotisivun osoitteella ja lisätä loppuun /webmail  esim. omayritys.fi/webmail

Roundcuben webmailiin voi kirjautua myös palvelimen osoitteella, wwwXX.zoner.fi/webmail (XX = sen webhotellipalvelimen numero, jolla kyseisen webhotelli on)

1) Kirjaudu Roundcuben webmailiin

2) Mene asetuksiin ylälaidasta

3) Valitse "salasana"

4) Kirjoita nykyinen salasana ja määritä uusi haluamasi salasana ja "tallenna"