Zoner Sähköpostin asennus Outlook 2016
Lähettänyt Olli Riikonen on 10 March 2017 04:23 PM

Tämä on ohje Zoner Sähköpostin lisäämiseen Outlook 2016-ohjelmaan.

Jos olet webhotelliasiakas, ohjeet löytyvät täältä.

1. Valitse ylhäältä Tiedosto.

2. Valitse Lisää tili.

3. Valitse ”Määritä manuaalisesti tai lisää palvelintyyppejä” ja paina Seuraava.

4. Valitse ”POP tai IMAP” ja paina Seuraava.

5. Täytä sähköpostin asetukset. Tämän jälkeen paina Lisää asetuksia…

6. Lähtevän postin palvelin -välilehdeltä valitaan kohta ”Lähtevän postin palvelin (SMTP) edellyttää käyttöoikeuden tarkistusta”.

7. Lisäasetukset-välilehdeltä valitaan ”Käytä salattua yhteyttä” -kenttiin SSL ja vaihdetaan lähtevän postin palvelimen portiksi 465.

8. Kun muutokset on tehty paina OK ja Seuraava, jolloin Outlook aloittaa sähköpostin testaamisen.