8
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 08 May 2017 12:39 PM

Zonerin asiakaspalvelu palvelee kesällä 2017 seuraavasti:

12.6. - 4.8.2017

Ma - Pe 8:00 - 16:00

Poikkeuksena Juhannus, jolloin asiakaspalvelu avoinna seuraavasti:

To 22.6. 8:00 - 14:00

Pe 24.6. SULJETTU

Syksyllä jatkuvat normaalit aukioloajat 7.8.2017 alkaen:

Ma - Pe 8:00 - 18:00

Kesäterveisin Zoner Asiakaspalvelu

Lue lisää »

May
8
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 08 May 2017 11:13 AM

Palveluissa on lyhyitä huoltokatkoja parina yönä.

Siirrämme palvelut uudelle raudalle, joten siirron aikana ei palvelut ole käytettävissä.

Palveluiden siirtoaikataulut ovat seuraavat:

Ke-To välinen yö:

To 11.5. kl 01:30 SMS Gatewayn siirto, arvioitu kesto 1h

To 11.5. kl 02:30 Domainhallinnan siirto, arvioitu kesto 1h  (Huom! katkos koskee vanhaa domainhallintaa, ei Oma Zonerin kautta tapahtuvaa)

To-Pe välinen yö:

Pe 12.5. kl 00:15 Newsletter-palvelun siirto, arvioitu kesto 1h

Pe 12.5. kl 01:30 Horde-webmailin siirto, arvioitus kesto 1h

Pahoittelemme palvelujen siirrosta aiheutuneita katkoksia mainituissa palveluissa.

Lue lisää »

May
3
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 03 May 2017 09:26 AM

Palvelimen huoltokatko Pe 12.05.2017
Katkos koskee www22 palvelinta

Huoltokatko alkaa 12.5.2017 kello 00.01 (to-pe välinen yö) ja palvelut ovat takaisin toiminnassa kello 10.00 mennessä. Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä asiakkaidemme palvelut siirretään uudemmalle, tehokkaammalle palvelinlaitteelle, joka näkyy positiivisesti myös sivustojen suorituskyvyssä.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Olemme tiedottaneet kyseisen palvelimen asiakkaitamme tästä vielä erikseen sähköpostitse.

Lue lisää »

May
3
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 03 May 2017 09:25 AM

Palvelimen huoltokatko To 11.05.2017
Katkos koskee www21 palvelinta

Huoltokatko alkaa 11.5.2017 kello 00.01 (ke-to välinen yö) ja palvelut ovat takaisin toiminnassa kello 10.00 mennessä. Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä asiakkaidemme palvelut siirretään uudemmalle, tehokkaammalle palvelinlaitteelle, joka näkyy positiivisesti myös sivustojen suorituskyvyssä.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Olemme tiedottaneet kyseisen palvelimen asiakkaitamme tästä vielä erikseen sähköpostitse.

Lue lisää »

May
3
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 03 May 2017 09:23 AM

Palvelimen huoltokatko KE 10.05.2017
Katkos koskee www20 palvelinta

Huoltokatko alkaa 10.5.2017 kello 00.01 (ti-ke välinen yö) ja palvelut ovat takaisin toiminnassa kello 10.00 mennessä. Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä asiakkaidemme palvelut siirretään uudemmalle, tehokkaammalle palvelinlaitteelle, joka näkyy positiivisesti myös sivustojen suorituskyvyssä.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Olemme tiedottaneet kyseisen palvelimen asiakkaitamme tästä vielä erikseen sähköpostitse.

Lue lisää »

May
3
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 03 May 2017 09:20 AM

Palvelimen huoltokatko Ke 10.05.2017

Katkos koskee www36 palvelinta

Huoltokatko alkaa 10.5.2017 kello 00.15 (ti-ke välinen yö) ja palvelut ovat takaisin toiminnassa kello 02.00 mennessä. Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivitämme palvelimen MySQL version uudempaan 5.6.x sarjaan, joka mahdollistaa uudempien julkaisujärjestelmien käytön palvelimella.

Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen palveluissa kyseisen palvelimen käyttäjille kotisivutilan ja sähköpostipalveluiden osalta. (käyttökatkos ei vaikuta muihin palveluihin/käyttäjiin)

Kaikki sähköpostit toimitetaan perille tuon katkoksen jälkeen, joten ne eivät katoa mihinkään.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Olemme tiedottaneet kyseisen palvelimen asiakkaitamme tästä vielä erikseen sähköpostitse.

Lue lisää »