Sep
12
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 12 September 2018 03:08 PM

Päivitetty 17.9.

Zonerin palvelimia ei ole löytynyt enää mistään kansainvälisiltä estolistoilta 13.9. jälkeen. Yksittäisi pieniä tahoja jos tulee vastaan, niin niistä pyydetään ilmoittamaan tukeemme tuki@zoner.fi

Käyttöönperustuvan sähköpostipalvelun palvelimelta posti.zoner.fi on 11.-12.9.2018 lähtenyt roskapostia asiakkaamme palveluista, joka on aiheuttanut palvelimien joutumisen muutamalle estolistoille.

Tämä tarkoittaa että osa lähetetyistä viesteistä voi joutua vastaanottavan palvelimen torjumaksi jos se käyttää jotain näistä listoista (tästä tulee kyllä ilmoitus sähköpostin lähettäjälle, ettei viestiä ole voitu toimittaa perille).

Spämmin lähetys on estetty ja listojen ylläpitäjille toimitettu poistopyyntö listoilta poistamiseksi. Listalta poistamisessa voi esiintyä ylläpitäjästä riippuvia viiveitä. Päivitämme tätä tukitiedotetta tilanteen edistyessä.

Olemme myös tehneet muutoksia palveluun, jotta tämä ei enää toistuisi.

Pahoittelemme tästä  aiheutuvaa haittaa palvelussamme!

Häiriö ei vaikuta webhotellien sähköposteihin.

Lue lisää »

Aug
28
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 28 August 2018 02:42 PM

Päivitetty 28.8. kl: 15:40: Puhelinjärjestelmä taas toiminnassa.

Puhelinjärjestelmässämme on havaittu ongelma vähän aikaa sitten, ja puhelut eivät tule läpi meille.

Ongelmaa korjataan parhaillaan Elisan toimesta (kyseessä heillä valtakunnallinen ongelma).

Meidät tavoittaa mailitse ja chatin kautta normaalisti.

Päivitämme tähän vikatiedotteeseen väliaikatietoja asian edistymisestä.

Lue lisää »

Aug
1
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 01 August 2018 11:10 AM

Ma 13.8. klo 2:35 www20, www21, www22 päivitys valmistunut.

Ti 14.8. klo 2:00 www23, www24, www25 päivitys valmistunut.

Ke 15.8. klo 1:45 www26, www27, www28 päivitys valmistunut.

To 16.8. klo 1:50 www29, www30, www31 päivitys valmistunut.

Pe 17.8. klo 2:10 www33, www35, www37 päivitys valmistunut.

Huoltokatkoja osalla webhotellipalvelimista 13.8.-17.8. välisenä aikana.

Huoltokatkot koskevat seuraavia palvelimia:

Ma 13.8. www20, www21, www22 palvelinten huoltokatko klo 00:01-06:00

Ti 14.8. www23, www24, www25 palvelinten huoltokatko klo 00:01-06:00

Ke 15.8. www26, www27, www28 palvelinten huoltokatko klo 00:01-06:00

To 16.8. www29, www30, www31 palvelinten huoltokatko klo 00:01-06:00

Pe 17.8. www33, www35, www37 palvelinten huoltokatko klo 00:01-06:00

Huoltokatkot alkavat yöllä kello 00.01 ja palvelut ovat takaisin toiminnassa aamulla kello 06.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, ilmoitamme siitä erikseen tässä tiedotteessa.

Mitä päivityksessä tehdään?

Päivityksessä palvelimen ohjelmistoja päivitetään uusiin versioihin. Jatkossa asiakkailla on automaattisesti käytössä uutena ominaisuutena myös HTTP/2 -tuki.

Mitä katkos aiheuttaa?
Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen.

Käyttökatkos ei vaikuta esimerkiksi nimipalvelinten toimintaan, joskin DNS-hallintaa ei voi katkoksen aikana käyttää.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Lue lisää »

Jul
19
Lähettänyt Olli Riikonen on 19 July 2018 02:58 PM

Käyttöön perustuvan sähköpostipalvelun palvelimelta posti.zoner.fi on viime yönä (19.7.2018) lähtenyt roskapostia, joka on johtanut palvelimen joutumiseen joillekin estolistoille. Tämä tarkoittaa että osa lähetetyistä viesteistä voi joutua vastaanottavan palvelimen torjumaksi jos se käyttää jotain näistä listoista.

Alkuperäinen roskapostiongelma on korjattu ja listojen ylläpitäjille toimitettu poistopyyntö mahdollisuuksien mukaan. Listalta poistamisessa voi esiintyä ylläpitäjästä riippuvia viiveitä. Päivitämme tätä tukitiedotetta kun ongelma on korjattu.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

Häiriö ei vaikuta webhotellien sähköposteihin.

Päivitetty 25.7. Palvelin on päässyt pois suurimmalta osalta estolistoista, mutta joitain lähetysongelmia ilmenee vielä.

Päivitetty 26.7. Yksittäisiä pieniä listauksia voi vielä esiintyä, mutta ongelma on valtaosin korjattu. Pyydämme ilmoittamaan mahdollisista lähetysongelmista osoitteeseen tuki@zoner.fi jotta voimme ratkaista asian.

Lue lisää »

Jul
18
Lähettänyt Olli Riikonen on 18 July 2018 01:53 PM

klo 2:00 Päivitys valmistunut ja palvelut ovat toiminassa normaalisti.

Palvelimen huoltokatko ma 30.7.2018
Katkos koskee webhotellipalvelimia www16, www18 ja www19

Huoltokatko alkaa sunnuntai-maanantai välisenä yönä 30.07.2018 kello 00.01 ja palvelut ovat takaisin toiminnassa maanantaiaamuna kello 06.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, ilmoitamme siitä erikseen tässä tiedotteessa.

Mitä päivityksessä tehdään?

Päivityksessä palvelimen ohjelmistoja päivitetään uusiin versioihin. Jatkossa asiakkailla on automaattisesti käytössä uutena ominaisuutena myös HTTP/2 -tuki.

Mitä katkos aiheuttaa?
Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen.

Käyttökatkos ei vaikuta esimerkiksi nimipalvelinten toimintaan, joskin DNS-hallintaa ei voi katkoksen aikana käyttää.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa häiriötä.

Lue lisää »

Jul
9
Lähettänyt Olli Riikonen on 09 July 2018 09:17 AM

Käyttöön perustuvan sähköpostipalvelun palvelin posti.zoner.fi oli alhaalla sunnuntaina 8.7. kello 10:17 - 12:10.

Saapuneet viestit on toimitettu perille katkon päätyttyä.

Joillain käyttäjillä esiintyi vielä ongelman korjauksen jälkeen kirjautumisvaikeuksia. Tämä korjattiin kello 21:51. Myös näiden käyttäjien viestit ovat tulleet perille.

Pahoittelemme häiriötä!

Katko ei vaikuttanut webhotellien sähköposteihin.

Lue lisää »