Mar
19
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 19 March 2018 11:00 AM

Palvelimen huoltokatko La 07.04.2018

Päivitetty 09:30

Ongelma on korjattu ja palvelin käynnistetty uudelleen. Palvelin on nyt kaikilta osin käytettävissä.

Päivitetty 09:10

Tietokantayhteydessä on joiltain osin häiriöitä. Korjaamme asiaa. Palvelin on jouduttu vielä sammuttamaan korjausten ajaksi.

Päivitetty 04:42

Siirto on valmistunut ja palvelin on taas käytettävissä.

Katkos koskee webhotellipalvelinta www38
Huoltokatko alkaa lauantai-iltana 07.04.2018 kello 22.00 ja palvelut ovat takaisin toiminnassa sunnuntai-aamuna kello 12.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen päivittämällä tätä tukitiedotetta.

Asiakaspalvelumme päivystää sunnuntaina siirron osalta sähköpostin välityksellä siirron valmistumiseen asti.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä asiakkaidemme palvelut siirretään uuteen vikasietoiseen pilviympäristöön. Lue lisää blogikirjoituksestamme.

Mitä katkos aiheuttaa?
Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen.

Käyttökatkos ei vaikuta esimerkiksi nimipalvelinten toimintaan, joskin DNS-hallintaa ei voi katkoksen aikana käyttää.

Olemme tästä tiedottaneet myös erikseen sähköpostitse kyseisen palvelimen asiakkaitamme.