Apr
5
Lähettänyt Jarkko Karvinen on 05 April 2018 03:03 PM

Palvelimen huoltokatko ma 23.4.2018
Katkos koskee webhotellipalvelinta www11
Huoltokatko alkaa sunnuntai-maanantai välisenä yönä 23.04.2018 kello 00.01 ja palvelut ovat takaisin toiminnassa maanantai-aamuyöllä kello 03.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen tukisivustollamme: tuki.zoner.fi.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä palvelimen ohjelmistoja päivitetään uusiin versioihin. Jatkossa asiakkailla on automaattisesti käytössä, uutena ominaisuutena, myös HTTP/2 -tuki

Mitä katkos aiheuttaa?
Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen.