18
Lähettänyt Mikke Nieminen on 18 May 2018 02:39 PM

Palvelinten huoltokatko ma 21.5.2018
Katkos koskee webhotellipalvelimia www35 ja www37.
Huoltokatko alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 21.05.2018 kello 00.01 ja palvelut ovat takaisin toiminnassa maanantaiaamuna kello 06.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen tukisivustollamme: tuki.zoner.fi.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä palvelimen ohjelmistoja päivitetään uusiin versioihin. Jatkossa asiakkailla on automaattisesti käytössä uutena ominaisuutena myös HTTP/2 -tuki

Mitä katkos aiheuttaa?
Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen.