31
Lähettänyt Jomi Olkkonen on 31 May 2018 11:58 AM

klo 2:00 Päivitys valmistunut ja palvelut ovat toiminassa normaalisti.

Palvelimen huoltokatko ma 11.6.2018
Katkos koskee webhotellipalvelimia www36 ja www38.
Huoltokatko alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 11.6.2018 kello 00.01 ja palvelut ovat takaisin toiminnassa maanantaiaamuna kello 06.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, tiedotamme tästä erikseen tukisivustollamme: tuki.zoner.fi.

Mitä päivityksessä tehdään?
Päivityksessä palvelimen ohjelmistoja päivitetään uusiin versioihin. Jatkossa asiakkailla on automaattisesti käytössä uutena ominaisuutena myös HTTP/2 -tuki

Mitä katkos aiheuttaa?
Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen.