18
Lähettänyt Olli Riikonen on 18 July 2018 01:53 PM

klo 2:00 Päivitys valmistunut ja palvelut ovat toiminassa normaalisti.

Palvelimen huoltokatko ma 30.7.2018
Katkos koskee webhotellipalvelimia www16, www18 ja www19

Huoltokatko alkaa sunnuntai-maanantai välisenä yönä 30.07.2018 kello 00.01 ja palvelut ovat takaisin toiminnassa maanantaiaamuna kello 06.00 mennessä.

Mikäli huollossa tulee ongelmia ja aikataulu ei pidä, ilmoitamme siitä erikseen tässä tiedotteessa.

Mitä päivityksessä tehdään?

Päivityksessä palvelimen ohjelmistoja päivitetään uusiin versioihin. Jatkossa asiakkailla on automaattisesti käytössä uutena ominaisuutena myös HTTP/2 -tuki.

Mitä katkos aiheuttaa?
Huolto aiheuttaa käyttökatkoksen kyseisen palvelimen kotisivutilan ja sähköpostien osalta. Katkoksen aikana saapuvat sähköpostit jäävät talteen ja toimitetaan perille katkoksen jälkeen.